Cut the Rope Time Travel

1 5/5
Ha nem indul a Cut the Rope Time Travel játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. sandireka
4. szike21
5. trinityy
6. kata_6
7. fakopacs
8. dafne
9. Pengusz
10. radics19

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Cut the Rope Time Travel
Játék neve: Cut the Rope Time Travel
Játék kategóriája: Logikai játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: om Nom éhes, de nem éri el a cukrot! Etesd meg a drága szörnyecskét fincsi édességekkel, amik kötélen lógnak, de nem éri el. Minél gyorsabban megeteted, annál jobb eredményt érsz el. Stratéga módjára gyűjts be csillagokat, hogy javuljon eredményed. Nézz szembe új kihívásokkal, miközben az egyes szinteken haladsz át. Játssz most - a szörnyecskének ennie kell! Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 1050 x 550
A flash játékot www.miniclip.com flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Cut the Rope Time Travel játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!