1 4/5
Ha nem indul a Malom játék játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. trinityy
4. kata_6
5. sandireka
6. szike21
7. fakopacs
8. Pengusz
9. dafne
10. radics19

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Malom játék
Játék neve: Malom játék
Játék kategóriája: Logikai játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: a Malom játék célja, hogy a játékos az ellenfél bábuit a tábláról levegye, vagy beszorítsa. A játékosok elõször felváltva, egyenként rakják le a táblára bábuikat, próbálván hármas malmot kialakítani. Ha valamelyik játékosnak (akár a lerakások, akár a tologatások során) sikerül három bábuját egy vonalra állítania, azaz malmot alkotnia, akkor levehet egyet ellenfele bábuiból, kivéve az éppen malmot alkotó, ütés elleni védelmet élvezõket. Amennyiben az összes bábu malomban áll, úgy egyikük sem élvez védelmet! Miután az összes (9+9) bábu a táblára került, a bábukat felváltva az üres szomszédos mezõk egyikére lehet tolni. A harmadik játékszakaszban, amikor valamelyik játékosnak már csak három bábuja marad, még egy esélyt kap a kiegyenlítésre azáltal, hogy tetszése szerint, ugrásokkal is mozoghat a táblán. Egy játékos nyer,ha az ellenfelének már csak két bábuja maradt játékban, vagy ha az ellenfele nem tud lépni.További információ a malomjáték szabályiról. Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 550 x 400
A flash játékot malom-jatekok.jatekok8.hu flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Malom játék játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!