1 4/5
Ha nem indul a Sudoku Online játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. trinityy
4. kata_6
5. sandireka
6. szike21
7. fakopacs
8. Pengusz
9. dafne
10. radics19

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Sudoku Online
Játék neve: Sudoku Online
Játék kategóriája: Logikai játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: a Sudoku (szudoku, szúdoku) egy olyan négyzet, négyzetrács, mely 81 (9x9) mezőre van felbontva, kilenc vízszintes sorban és kilenc függőleges sorban. A négyzet ezen felül még fel van osztva kilenc kisebb méretű (3x3 mező) négyzetre, amelyek 1-től 9-ig terjedő számokat tartalmaznak. A 9 x 9 négyzetből álló nagy négyzetben kell elhelyezni a számokat 1-től 9-ig úgy, hogy egy adott sorban, oszlopban és a háromszor hármas kisebb négyzetekben mindegyik szám csupán egyszer forduljon elő. Segítségül - nehézségtől függően - bizonyos számokat előre megadnak. Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 640x480
A flash játékot ogh-www.gamehouse.com flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Sudoku Online játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!