2 4/5
Ha nem indul a Marble Temple játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. sandireka
4. szike21
5. trinityy
6. kata_6
7. fakopacs
8. dafne
9. Pengusz
10. radics19

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Marble Temple
Játék neve: Marble Temple
Játék kategóriája: Magyar nyelvű és gyerekjátékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: lődd a golyót a lyukba a megadott időn belül és a lehető legkevesebb lövéssel ebben a zen mini-golf-stílusú játékban. Gyűjts be minél több drágakövet, hogy pontokat szerezz. Kevesebb lövéssel és szintek gyorsabb befejezésével bónuszpontok kaphatóak. Tervezz előre úgy, hogy a képernyőre kattintasz és elhúzod, hogy mozgasd a kamerát és jobban lásd az utadban lévő akadályokat. Egyes pályák trükkösek, másoknak nincs oldaluk, vagy akár mozognak is! Légy óvatos és tartsd a szemed a széljáráson. Betalálsz egy lövéssel? Játssz most és próbálj jól célozni! Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 640x480
A flash játékot flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Marble Temple játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!