1 5/5
Ha nem indul a Szerencsekerék játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. trinityy
4. kata_6
5. sandireka
6. szike21
7. fakopacs
8. dafne
9. Pengusz
10. radics19

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Szerencsekerék
Játék neve: Szerencsekerék
Játék kategóriája: Magyar nyelvű és gyerekjátékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: magyar nyelvű észkerék vagy más néven Szerencsekerék játék, melyben különböző feladványokat kapsz. Ha van az adott körben pontod, akkor vásárolhatsz magánhangzót, egyébként forgatnod kell és mássalhangzót választani. Egy körben egy magánhangzót vagy egy mássalhangzót választhatsz. A feladványt menet közben bármikor megfejtheted, persze, ha éppen forgattál, akkor a szabályok szerint előbb mássalhangzót kell választanod. Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata! Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 1020 x 850
A flash játékot online-szerencsekerek.hu flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Szerencsekerék játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!