7 Wonders of the World

2 4.5/5
Ha nem indul a 7 Wonders of the World játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. kata_6
4. sandireka
5. szike21
6. trinityy
7. fakopacs
8. dafne
9. Pengusz
10. radics19

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

7 Wonders of the World
Játék neve: 7 Wonders of the World
Játék kategóriája: Puzzle játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: ebben a zuhatagjátékba a világ 7 csodáját fedezheted fel. A megszokottól eltérően itt nem drágaköveket kell húzogatni, hanem az egymás mellett lévő kövekre kell rákattintani. A játék során a pálya 4 sarkában lévő színes területen kell eltüntetni a köveket. Ha ez megtörtén, akkor a kulcsot a zárhoz kell vinned. A pálya forgatható minden irányba. Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 700 x 600
A flash játékot static.jatek7.hu flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a 7 Wonders of the World játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!