1 4/5
Ha nem indul a Big Bang Bubbles játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. kata_6
4. sandireka
5. szike21
6. trinityy
7. fakopacs
8. dafne
9. Pengusz
10. radics19

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Big Bang Bubbles
Játék neve: Big Bang Bubbles
Játék kategóriája: Puzzle játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: a játék során kalózokkal kell egy ágyúból buborékokat kilőni. A buborékokat a hasonló színűekhez kell lőni. Ha legalább olyat találsz el aminél a lövedékkel együtt három lesz, akkor azok eltűnnek. Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 733 x 550
A flash játékot cdn.kaisergames.de flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Big Bang Bubbles játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!