Cradle of Egypt Online

2 3.5/5
Ha nem indul a Cradle of Egypt Online játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. trinityy
4. sandireka
5. szike21
6. kata_6
7. fakopacs
8. Pengusz
9. dafne
10. almatom

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Cradle of Egypt Online
Játék neve: Cradle of Egypt Online
Játék kategóriája: Puzzle játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: már felderítetted az ókori Rómát a Cradle of Rome-ban és Perzsiát a Cradle of Persia-ban. Mit szólnál ahhoz, ha ezúttal Egyiptomba utazhatnál el? A neves összepárosítós játék fejlesztő, az Awem Studio örömmel mutatja be legújabb játékát, a Cradle of Egypt-et. A játékban öt különböző korba látogathatsz el. Működj te is közre az ókori civilizáció megteremtésében! A játék gyönyörű grafikája biztosan elvarázsol majd! De nem akarjuk tovább dicsérni a Cradle of Egypt-et, inkább próbáld ki! Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 800 x 600
A flash játékot chat.kongregate.com flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Cradle of Egypt Online játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!