Forty Thieves Solitaire

2 4.5/5
Ha nem indul a Forty Thieves Solitaire játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. kata_6
4. sandireka
5. szike21
6. trinityy
7. fakopacs
8. dafne
9. Pengusz
10. radics19

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Forty Thieves Solitaire
Játék neve: Forty Thieves Solitaire
Játék kategóriája: Puzzle játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: ebben a pasziánsz játékban két fajta nehézségi szint közül választhatunk. A játék során az eredeti pasziánsz játéktól eltérően itt nem egy paklit kell kiraknunk, hanem kettőt. Valamint csak egy kártyakör van. Az is érdekesség, hogy a lent lévő kártyáknál, csak ugyan olyan színűre helyezhetünk olyan kártyát mely sorban a következő lenne. Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 640 x 480
A flash játékot 85playgames.eval.hwcdn.net flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Forty Thieves Solitaire játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!