Gardenscapes: Mansion Makeover

1 4/5
Ha nem indul a Gardenscapes: Mansion Makeover játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. trinityy
4. kata_6
5. sandireka
6. szike21
7. fakopacs
8. dafne
9. Pengusz
10. radics19

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Gardenscapes: Mansion Makeover
Játék neve: Gardenscapes: Mansion Makeover
Játék kategóriája: Puzzle játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: itt a Gardenscapes játék folytatása, melyben már nem a keretet kell csinosítani hanem a szállodát! Alakítsd át a hatalmas előszobát egy igazi műalkotássá legújabb szórakoztató és nagyszerű játékunkban, a Gardenscapes: Mansion Makeover Collector's Edition-ben! Ha azt szeretnéd, hogy sok vendéged legyen, gondoskodj róla, hogy a házad gyönyörűen és különlegesen nézzen ki! Szabadulj meg a felkunkorodó tapétától, a régi újságoktól, javítsd meg az elromlott kandallót és hasonlók! Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 640 x 480
A flash játékot files.playrix.com flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Gardenscapes: Mansion Makeover játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!