Gardenscapes: Mansion Makeover

1 4/5
Ha nem indul a Gardenscapes: Mansion Makeover játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. kata_6
4. sandireka
5. szike21
6. trinityy
7. fakopacs
8. dafne
9. Pengusz
10. radics19

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Gardenscapes: Mansion Makeover
Játék neve: Gardenscapes: Mansion Makeover
Játék kategóriája: Puzzle játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: itt a Gardenscapes játék folytatása, melyben már nem a keretet kell csinosítani hanem a szállodát! Alakítsd át a hatalmas előszobát egy igazi műalkotássá legújabb szórakoztató és nagyszerű játékunkban, a Gardenscapes: Mansion Makeover Collector's Edition-ben! Ha azt szeretnéd, hogy sok vendéged legyen, gondoskodj róla, hogy a házad gyönyörűen és különlegesen nézzen ki! Szabadulj meg a felkunkorodó tapétától, a régi újságoktól, javítsd meg az elromlott kandallót és hasonlók! Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 640 x 480
A flash játékot files.playrix.com flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Gardenscapes: Mansion Makeover játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!