1 4/5
Ha nem indul a Hans vs Franz Bubble játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. arenagumi
2. reveszzs
3. László Rezneki
4. Dzurek Helga
5. Bandee
6. geromester
7. papasz84
8. krisztofen
9. Sándor-Ödön Katona
10. Attila Csizmadi

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Hans vs Franz Bubble
Játék neve: Hans vs Franz Bubble
Játék kategóriája: Puzzle játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: próbáld ki ezt a remek bubble shooter játékot. A játék során az Alpokkal a háttrében kell egy ágyúból buborékokat kilőnünk annak érdekébe, hogy azok kipukkadjanak. Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 760 x 600
A flash játékot 85playgames.eval.hwcdn.net flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Hans vs Franz Bubble játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!