2 4.5/5
Ha nem indul a Jelly Collapse játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. szike21
4. trinityy
5. kata_6
6. sandireka
7. fakopacs
8. dafne
9. Pengusz
10. radics19

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Jelly Collapse
Játék neve: Jelly Collapse
Játék kategóriája: Puzzle játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: takaríts el zselé csapatokat ebben a megnyugtató egyeztető játékban. Játssz stratéga módjára és állíts össze nagy csoportokat ugyanabból a színből, hogy bónusz zselé feltöltésekhez juss és több esélyed legyen a szint megoldására. A különlegesen nagy csoportokért bombát kapsz, ami egy nagyobb területet letisztít, hogy több zselé hullhasson le, tervezz előre és adj magadnak több lehetőséget nagy bónuszokra! 99+ szinttel sok zselét kell összepasszintanod, játssz most és vágj bele! Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 720 x 490
A flash játékot www.miniclip.com flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Jelly Collapse játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!