1 5/5
Ha nem indul a Jewels Hero játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. kata_6
4. sandireka
5. szike21
6. trinityy
7. fakopacs
8. dafne
9. Pengusz
10. radics19

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Jewels Hero
Játék neve: Jewels Hero
Játék kategóriája: Puzzle játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: zuhatag játék egy más megközelítésben. Itt a gyémántokat nem pontokért kell mozgatni. Minden gyémántnak speciális tulajdonsága van, melyeket megkapsz ha hármat összehúzol belőle. A játék során a cél, hogy a túloldalon lévő ellenfeled legyőzd. Ezt úgy tudod, hogy például ha támadni akarsz akkor a három kardos követ gyűjtöd össze, ha az életed lefogyott, akkor meg a zöld gyémántokat gyűjtöd. Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 750 x 500
A flash játékot static.jatek7.hu flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Jewels Hero játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!