Mahjong Legacy of Luxor

3 4.7/5
Ha nem indul a Mahjong Legacy of Luxor játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. sandireka
4. szike21
5. trinityy
6. kata_6
7. fakopacs
8. dafne
9. Pengusz
10. radics19

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Mahjong Legacy of Luxor
Játék neve: Mahjong Legacy of Luxor
Játék kategóriája: Puzzle játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: tipikus mahjong játék, melyben egyiptomi mintás dominókkal játszhatunk. A kövek az egérrel tüntethetőek el. Mindig két azonos szimbólumot ábrázoló kőre kell kattintania ahhoz, hogy eltávolítsa őket. Az érintett köveket nem szabad magasabb szinten elhelyezkedő köveknek sem félig, sem teljesen takarniuk. Továbbá a köveket csak jobbról és balról zárhatja egy másik kő, tehát a kő legalább egyik oldalának mindig szabadnak kell maradnia . Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 700 x 500
A flash játékot media.y8.com flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Mahjong Legacy of Luxor játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!