Marooned 2 - Secrets of the Akoni

2 4.5/5
Ha nem indul a Marooned 2 - Secrets of the Akoni játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. trinityy
4. kata_6
5. sandireka
6. szike21
7. fakopacs
8. Pengusz
9. dafne
10. radics19

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Marooned 2 - Secrets of the Akoni
Játék neve: Marooned 2 - Secrets of the Akoni
Játék kategóriája: Puzzle játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: a Marooned 2 - Secrets of the Akoni egy új izgalmas és látványos tárgykeresős játék, mely olyan hangulattal ajándékoz meg, melytől elakad a lélegzeted! Marcy Black visszanyeri az eszméletét, és egy lakatlan szigeten találja magát! Kezdődnek a kalandok! Marcy társaságában 27 szokatlan helyet és ősi romokat deríthetsz fel. A feladatod az, hogy felfedd a titkokat, melyek az ősi Akoni törzset övezik. A rejtély kapcsolatban áll a titokzatos kristállyal. Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 640 x 480
A flash játékot www.shockwave.com flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Marooned 2 - Secrets of the Akoni játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!