Shanghai Dynasty - Mahjong

1 4/5
Ha nem indul a Shanghai Dynasty - Mahjong játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. trinityy
4. kata_6
5. sandireka
6. szike21
7. fakopacs
8. Pengusz
9. dafne
10. radics19

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Shanghai Dynasty - Mahjong
Játék neve: Shanghai Dynasty - Mahjong
Játék kategóriája: Puzzle játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: egy újabb mahjong játék, melyben szokásos a cél! Az összes dominót eltüntetni! A játék elején egy halomba vannak rakva egymáson a kockák. Két egyforma dominó, akkor szedhető le, ha mindkettő mozdítható, azaz nincs rajta másik dominó és nem veszik körül két, egymással szemközti oldalról más dominók. A cél az összes dominó leszedése. Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 636 x 475
A flash játékot www.jatekbarlang.eu flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Shanghai Dynasty - Mahjong játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!