Treasures Of The Ancient Cavern

1 4/5
Ha nem indul a Treasures Of The Ancient Cavern játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. arenagumi
2. szike21
3. irenjano@gmail.com
4. spinger
5. csutika
6. motoroberto
7. viki0608
8. sanci101
9. Törpiram
10. waflo65

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Treasures Of The Ancient Cavern
Játék neve: Treasures Of The Ancient Cavern
Játék kategóriája: Puzzle játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: tanuld meg a nagy Inka varázslatát azáltal, hogy egzotikus helyszíneken oldasz meg trükkös rejtvényeket Játssz a fantáziának, kalandnak és az ősi varázslatnak! Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 533 x 400
A flash játékot www.myplaycity.com flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Treasures Of The Ancient Cavern játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!