Youda Mystery - Stanwick

1 4/5
Ha nem indul a Youda Mystery - Stanwick játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. trinityy
4. kata_6
5. sandireka
6. szike21
7. fakopacs
8. dafne
9. Pengusz
10. radics19

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Youda Mystery - Stanwick
Játék neve: Youda Mystery - Stanwick
Játék kategóriája: Puzzle játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: emma szüleinek hirtelen halála után a lányt a nagypapája fogadta örökbe. De a nagypapa is hamar elhunyt, így szegény kislány egyedül maradt. Próbáld ki most a legújabb tárgykeresős játékot, a Youda Mystery: The Stanwick Legacy-t, és segíts Emmának felfednie egy régi családi titkot. Utazz el Emma dédapjának egykori birtokára, derítsd fel a furcsa szobákat, és gyűjtsd össze a szétszórt családi emlékeket. Vajon a nagypapa elég nyomot hagyott az unokájának, így Emma képes lesz legyőzni minden akadályt, és felfedni a titkot? Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 1024 x 768
A flash játékot www.jatekstart.com flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Youda Mystery - Stanwick játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!