18 4.3/5
Ha nem indul a 8 Ball Pool játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. Dzurek Helga
2. Bandee
3. papasz84
4. arenagumi
5. Sándor-Ödön Katona
6. László Rezneki
7. György Szalai
8. Smile40
9. anikosu
10. krisztofen

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

8 Ball Pool
Játék neve: 8 Ball Pool
Játék kategóriája: Sport játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: talán a legjobb böngészőben játszható biliárd játék. A biliárd egy játékcsoport összefoglaló neve, melyben két ember vagy két csapat játszik egymás ellen és golyókat kell egy asztalon, dákók segítségével lyukba juttatni. 15 golyót lehet a lyukakba rakni. 8 csíkos és 8 teli golyó és a fekete golyók találhatók az asztalon a fehér golyó mellett. A kezdő lökést követően a játékos a játék további részében az elsőnek lerakott golyóhoz hasonló golyókat kell leraknia. A játék során ha ellenfél golyóját találjuk el, akkor nem kétszer jövünk, hanem az asztal bármely pontjára oda helyezhetjük a fehér golyót. Talán ez a legnagyobb eltérés a megszokott biliárd játékmenethez képest. Ha csak a fekete marad, akkor szabadon bármely lyukba lerakhatjuk azt. Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 750 x 645
A flash játékot www.miniclip.com flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a 8 Ball Pool játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!