19 4.3/5
Ha nem indul a 8 Ball Pool játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. szike21
4. trinityy
5. kata_6
6. sandireka
7. fakopacs
8. dafne
9. Pengusz
10. radics19

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

8 Ball Pool
Játék neve: 8 Ball Pool
Játék kategóriája: Sport játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: talán a legjobb böngészőben játszható biliárd játék. A biliárd egy játékcsoport összefoglaló neve, melyben két ember vagy két csapat játszik egymás ellen és golyókat kell egy asztalon, dákók segítségével lyukba juttatni. 15 golyót lehet a lyukakba rakni. 8 csíkos és 8 teli golyó és a fekete golyók találhatók az asztalon a fehér golyó mellett. A kezdő lökést követően a játékos a játék további részében az elsőnek lerakott golyóhoz hasonló golyókat kell leraknia. A játék során ha ellenfél golyóját találjuk el, akkor nem kétszer jövünk, hanem az asztal bármely pontjára oda helyezhetjük a fehér golyót. Talán ez a legnagyobb eltérés a megszokott biliárd játékmenethez képest. Ha csak a fekete marad, akkor szabadon bármely lyukba lerakhatjuk azt. Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 750 x 645
A flash játékot www.miniclip.com flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a 8 Ball Pool játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!