1 4/5
Ha nem indul a Bike Rivals játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. szike21
4. kata_6
5. trinityy
6. Pengusz
7. Toth Anita
8. pepeske
9. spinger
10. tundeemese

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Bike Rivals
Játék neve: Bike Rivals
Játék kategóriája: Sport játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: pörgesd fel a motort! versenyezz olyan kihívást jelentő szinteken, ahol okosan kell bánnod a fizika törvényeivel, hogy a lehető leggyorsabban haladj át. Dőlj előre és hátra a levegőben, hogy turbó sávod feltöltődjön - szükséged lesz rá, hogy hosszabb részeken átrepülhess! Légy óvatos, nehogy beverd a fejed a lelógó sziklákba és vigyázz a robbanó területeken. Sok akadály áll majd utadba, de ügyességgel és bátorsággal mindet legyőzheted. Játssz most! Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 640x480
A flash játékot flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Bike Rivals játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!