1 5/5
Ha nem indul a BMX Freestyle játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. trinityy
4. kata_6
5. sandireka
6. szike21
7. fakopacs
8. dafne
9. Pengusz
10. radics19

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

BMX Freestyle
Játék neve: BMX Freestyle
Játék kategóriája: Sport játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: villantsd meg, mit tudsz BMX-en! Minél tovább tudod megtartani a trükköd, annál több pontot kapsz. Mindig érj földet biztonságban, hogy megkapd a pontokat! Kapd el a zöld zászlókat különleges feladatokért és gyűjts érméket az eredmény felnöveléséért. Ha eléred a célul kitűzött pontszámot mielőtt lejár az idő, többszörözőt kapsz még több pontért! Szerezd meg a minimális pontszámot az időkereten belül, hogy a következő szintre juss. Oldj fel új bringákat, területeket és szereplőket a rekordjaid megdöntésével és külön küldetések végrehajtásával. Mire vársz? Játssz most és mutass be pár trükköt! Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 640x480
A flash játékot flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a BMX Freestyle játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!