1 4/5
Ha nem indul a Darts Daily 180 játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. sandireka
4. szike21
5. trinityy
6. kata_6
7. fakopacs
8. dafne
9. Pengusz
10. radics19

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Darts Daily 180
Játék neve: Darts Daily 180
Játék kategóriája: Sport játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: ?dv a Darts Daily 180 játékban! Tökéletesítsd darts tudásod bemelegítéssel gyakorló módban, mielőtt egyéni meccsekbe és versenyekbe szállsz be. Kegyetlen ellenfelekkel találod magad szemben, ha az 501 pontra hajtasz, hogy megnyerd a döntők díjait. Különféle eredmények oldhatóak fel a játékban és a játékmódok testre szabhatóak, játékos profilod kedvedre szerkesztheted és lenyűgöző realisztikus 3D-s grafikával játszhatsz. Amint profi darts játékossá válsz, villantsd meg, mit tudsz és hívd ki barátodat helyi többjátékos módban, hogy tiéd legyen minden dicsőség! Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 735 x 730
A flash játékot www.miniclip.com flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Darts Daily 180 játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!