1 4/5
Ha nem indul a Kind of Soccer játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. kata_6
4. sandireka
5. szike21
6. trinityy
7. fakopacs
8. dafne
9. Pengusz
10. radics19

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Kind of Soccer
Játék neve: Kind of Soccer
Játék kategóriája: Sport játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: olyan, mint a foci... inkább támadás a bíró ellen! Kattints és ragadd meg, hogy becélozd a labdát és engedd el, hogy átadd egy csapattagnak vagy meglődd a bírót. Ha eltalálód a bírót, pontot kapsz, de ha elhibázod és a labda kimegy, ő kap pontot. Az nyer, aki először eléri az 5 pontot! Játssz most és üsd ki a bírót! Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 950 x 600
A flash játékot www.miniclip.com flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Kind of Soccer játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!