London 2012 Olympic Games

2 4.5/5
Ha nem indul a London 2012 Olympic Games játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. sandireka
4. szike21
5. trinityy
6. kata_6
7. fakopacs
8. dafne
9. Pengusz
10. radics19

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

London 2012 Olympic Games
Játék neve: London 2012 Olympic Games
Játék kategóriája: Sport játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: július 27-én légy több mint egy néző. Képviseld büszkén a nemzeted! Az aranyérem megnyerésével szerezz dicsőséget. Légy Te a legjobb a 2012-es nyári olimpiai játékokon Londonban. Győzd le az összes versenytársad 110 méteres gátfutásban, úszásban, távolugrásban, íjászatban, asztaliteniszben és lövészetben, hogy az egész ország büszke legyen rád!. Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 640 x 460
A flash játékot www.miniclip.com flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a London 2012 Olympic Games játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!