1 5/5
Ha nem indul a MiniSoccer játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. sandireka
4. szike21
5. trinityy
6. kata_6
7. fakopacs
8. dafne
9. Pengusz
10. radics19

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

MiniSoccer
Játék neve: MiniSoccer
Játék kategóriája: Sport játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: nem kell foci szakértőnek lenned, ha a MiniSoccer játékkal játszanál, de készülj fel a fergeteges szórakozásra! Hívj ki igazi játékosokat valós idejű többjátékos meccsekre akár 6 résztvevővel. Hozz létre saját területet és játssz barátaiddal, vagy csatlakozz egy véletlenszerű meccshez és hozz létre újakat. Nem akarsz a kapuban rostokolni? Állíts be mesterséges intelligenciájú kapust, hogy kedvedre futkározhass a labda után és gólokat lőhess! Állíts be idő vagy eredmény korlátozást és játssz a szíved szerint. Ha először megnéznéd, miről szól az egész, próbáld ki a Néző módot. Csatlakozz és villantsd meg szuper foci tudományod - játssz MiniSoccert most! Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 640x480
A flash játékot flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a MiniSoccer játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!