Pic n Pop 2: Take it to the Hoop

1 4/5
Ha nem indul a Pic n Pop 2: Take it to the Hoop játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. trinityy
4. kata_6
5. sandireka
6. szike21
7. fakopacs
8. Pengusz
9. dafne
10. radics19

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Pic n Pop 2: Take it to the Hoop
Játék neve: Pic n Pop 2: Take it to the Hoop
Játék kategóriája: Sport játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: ebben a játékban a pályán szétszórt kosárpalánkokba kell eljuttatni a kosárlabdát. Az egyes pályákon akadályok nehezítik a dolgot. Dobj akkorát amekkorát csak tudsz és dobd bele a palákba a labdát! Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 700 x 500
A flash játékot 85playgames.eval.hwcdn.net flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Pic n Pop 2: Take it to the Hoop játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!