2 4.5/5
Ha nem indul a Real 3D Pool játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. arenagumi
2. szike21
3. irenjano@gmail.com
4. spinger
5. csutika
6. motoroberto
7. viki0608
8. sanci101
9. Törpiram
10. waflo65

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Real 3D Pool
Játék neve: Real 3D Pool
Játék kategóriája: Sport játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: egy újabb remek billiárd játék! A pool biliárd elnevezés egy gyűjtőnév, mely többféle biliárd játékot foglal magába. Ezen játékok közül a 8-as pool az egyik legnépszerűbb. A szórakozóhelyeken, szalonokban, presszókban általában ezzel a variációval találkozhatunk. A 8-as pool biliárdot többnyire leegyszerűsített formában játsszák a hobbijátékosok, azonban a játékszabályok részletesebb ismerete és betartása élvezetesebbé teheti a játékot ezért érdemes azokkal megismerkedni. Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 660 x 500
A flash játékot media.y8.com flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Real 3D Pool játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!