1 5/5
Ha nem indul a Striker Superstars játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. sandireka
4. szike21
5. trinityy
6. kata_6
7. fakopacs
8. dafne
9. Pengusz
10. radics19

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Striker Superstars
Játék neve: Striker Superstars
Játék kategóriája: Sport játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: ebben a focis játékban összeállíthatod álmaid játékosát! A játékost edzve egyre jobb focistává képezheted, melyet a tanítványod szintlépéssel fogja meghálálni! Lőj bomba gólokat, csússz be, cselezz és tedd ezt a legmagasabb színvonalon! Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 850 x 700
A flash játékot strikersuperstars.com flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Striker Superstars játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!