Super Volleyball Brazil 2

1 5/5
Ha nem indul a Super Volleyball Brazil 2 játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. trinityy
4. kata_6
5. sandireka
6. szike21
7. fakopacs
8. Pengusz
9. dafne
10. radics19

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Super Volleyball Brazil 2
Játék neve: Super Volleyball Brazil 2
Játék kategóriája: Sport játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: megérkezett a Super Volleyball Brazil második része. Itt az első résztől eltérően mi választhatjuk ki hogy kivel és kik ellen játszunk vagy például azt is, hogy milyen pályán. Lehetőség van multiplayer módra is. Mozgás a nyíl gombokkal, D, A, S gombokkal pedig passz, blokk, vagy támadást végezhetünk. Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 800 x 500
A flash játékot files.flashgirlgames.com flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Super Volleyball Brazil 2 játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!