World Soccer Forever

3 5/5
Ha nem indul a World Soccer Forever játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. trinityy
4. kata_6
5. sandireka
6. szike21
7. fakopacs
8. Pengusz
9. dafne
10. radics19

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

World Soccer Forever
Játék neve: World Soccer Forever
Játék kategóriája: Sport játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: porold le a focicipőd és készülj fel a World Soccer Forever játékra! Játssz egy gyors Szabadrúgás meccset vagy Versenyt többjátékos módban, hogy villanthasd lövőtechnikád más játékosoknak, vagy ha szeretnél bemelegíteni előbb egy kicsit, próbáld meg a Gyakorló módot. Tegyél meg mindent, hogy leverd a többi játékos szabadrúgás rekordjait! A verseny játékba a következők tartoznak: - Szabadrúgás: Legyél benne a legjobb 5-ben, hogy nyerj - Cél kihívás: Eltalálod a célpontot? - Hosszú labda kihívás: Találj el távolabb lévő célpontokat - Kapufa buli: Pattintsd a labdát a kapuba kapufáról - Külön időzített verseny: Indulj a versenyben, ami korlátozott ideig tart! ...és még több! Testre szabhatod szereplődet és fejlesztheted erősítőkkel a még személyre szabottabb játékélményért. Mire vársz? Kezdj játszani és villantsd meg tudásod a World Soccer Forever játékban most! Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 640x480
A flash játékot flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a World Soccer Forever játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!