1 5/5
Ha nem indul a Bloons Tower Defense 5 - BTD5 játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. trinityy
4. kata_6
5. sandireka
6. szike21
7. fakopacs
8. dafne
9. Pengusz
10. radics19

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Bloons Tower Defense 5 - BTD5
Játék neve: Bloons Tower Defense 5 - BTD5
Játék kategóriája: Stratégiai játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: ne engedd, hogy a lufik elszökjenek a labirintusból azáltal, hogy lufi durrantó tornyokat építesz és fejlesztesz. A szuper majom tornyok dárdákat, bombákat és jeget dobálnak, illetve remek képességek fejleszthetőek hozzájuk. Használd Különleges Ügynök tornyokat, szerezz Napi jutalmakat, játssz különleges küldetéseket – mókás új kihívások minden nap! Átküzdöd magad mind az 50 szinten? Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 800 x 640
A flash játékot www.miniclip.com flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Bloons Tower Defense 5 - BTD5 játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!