0 0/5
Ha nem indul a Bug War Recolonize játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. arenagumi
2. szike21
3. spinger
4. tunde88
5. jimmy20
6. irenjano@gmail.com
7. motoroberto
8. viki0608
9. csutika
10. sanci101

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Bug War Recolonize
Játék neve: Bug War Recolonize
Játék kategóriája: Stratégiai játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: a sikeres bogaras stratégiai-logikai játék sorozat a Bug War újabb epizódja amelyben bogarakkal (az első részben méhekkel) kell elfoglalnunk semleges vagy ellenséges főhadiszállásokat. Kattints a saját váradra és tartsd lenyomva az egér bal gombját, majd jelöld ki hány katonával akarod elfoglalni a szomszédos váratBug-War-Recolonize Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 700 x 410
A flash játékot chat.kongregate.com flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Bug War Recolonize játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!