1 4/5
Ha nem indul a Carrot Fantasy Extreme 2 játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. szike21
4. kata_6
5. trinityy
6. Pengusz
7. Toth Anita
8. pepeske
9. spinger
10. tundeemese

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Carrot Fantasy Extreme 2
Játék neve: Carrot Fantasy Extreme 2
Játék kategóriája: Stratégiai játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: próbáld ki ezt a remek tower defense játékot. A játék alap sztorija elég vicces, mert a víz alatt egy búvár répát kell megvédenünk. A hozzá vezető útra kell leraknunk tengeri herkentyűket, hogy azok megtámadják az úton haladó ellenséges egységeket. Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 960 x 690
A flash játékot 85playgames.eval.hwcdn.net flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Carrot Fantasy Extreme 2 játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!