13 4.5/5
Ha nem indul a Goodgame Empire játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. trinityy
4. kata_6
5. sandireka
6. szike21
7. fakopacs
8. Pengusz
9. dafne
10. radics19

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Goodgame Empire
Játék neve: Goodgame Empire
Játék kategóriája: Stratégiai játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: egy remek magyar nyelvű online stratégai játék, melyben felépítheted saját birodalmad. Kezdő lépések elsajátításában segítségedre lesznek hű katonáid. Növeld várad méretét, növeld bevételeid, majd erősítsd meg védelmed és legutolsó lépésként támadj. Ez a Goodgame Empire. Ha tippeket szeretnél a játékokról, látogass el Goodgame tippek és trükkök oldalra., ha csak más játékosokkal akarsz kommunikálni akkor lépj be a Goodgame Empire fórumba. Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 880 x 630
A flash játékot media.goodgamestudios.com flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Goodgame Empire játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!