1 5/5
Ha nem indul a Jungle Hunt játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. szike21
4. kata_6
5. trinityy
6. Pengusz
7. Toth Anita
8. pepeske
9. spinger
10. tundeemese

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Jungle Hunt
Játék neve: Jungle Hunt
Játék kategóriája: Stratégiai játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: védd meg a falut! A kis fehér indián arra való, hogy olyan terültet kutass fel ahova húsgyárat tudsz lerakni! Ha ezen a területen 3 as szám van akkor a legjobb teljesítménye lesz a húsgyárnak! Ha 0 akkor ne rakj oda! Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 900 x 594
A flash játékot game.freegamesjungle.com flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Jungle Hunt játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!