1 4/5
Ha nem indul a Legends of Honor játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. trinityy
4. kata_6
5. sandireka
6. szike21
7. fakopacs
8. Pengusz
9. dafne
10. radics19

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Legends of Honor
Játék neve: Legends of Honor
Játék kategóriája: Stratégiai játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: egy háború sújtotta királyságban, amelyen három viszálykodó frakció osztozik, a túlélés és a jólét csak az erősek kiváltsága. A Legends of Honor játékban falak nőnek és várak dőlnek porba pillanatok alatt, így mielőbb gyűjtsd össze a csapatodat, és készítsd fel a hőseidet a harcra! A pörgős akciókat és a stratégiai birodalomépítést ötvöző Legends of Honor egy böngészős MMO játék, amelyben csak azon múlik, hogy diadalmas győzelmet aratsz vagy megsemmisítő vereséget szenvedsz, hogy milyen gyorsan tudsz dönteni. Csatát azonban nemcsak a csatatéren lehet nyerni, várad felvirágoztatásának stratégiája éppolyan fontos, mint a harci stratégia a hatalmas PvP-csatákban. Várad uraként a te dolgod, hogy megingathatatlan épületeket építs, erős katonákat toborozz, és biztosítsd, hogy a falaid elég erősek legyenek, és ellenálljanak a vérszomjas ellenség támadásának, akik ostrom alá veszik a védelmed. Megvan benned minden ahhoz, hogy leigázd az egész királyságot a Legends of Honor játékban? Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 640x480
A flash játékot legendsofhonor.com flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Legends of Honor játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!