2 4.5/5
Ha nem indul a BlackJack játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. szike21
4. trinityy
5. kata_6
6. sandireka
7. fakopacs
8. dafne
9. Pengusz
10. radics19

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

BlackJack
Játék neve: BlackJack
Játék kategóriája: Szerencsejátékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: a blackjacknél a játék célja az, hogy a játékos megverje az osztót, úgy hogy addig húz kártyát míg a húzott kártyák teljes értéke 21 nem lesz vagy amennyire lehetséges megközelíti a 21-t, de túl nem lépi azt. Balckjacknek azt a helyzetet nevezzük, mikor az első kettő osztott kártya értéke pontosan 21. Abban az esetben ha a játékos lapjainak értéke közelebb van a 21-hez (annélkül, hogy túllépné azt) mint az osztó kártyáinak értéke, akkor a játékos nyert. Abban az esetben ha a játékosnak osztott blakcjack van a kezében (és az osztónak nincs) akkor a játékos nyereménye 3:2 a téthez képest. Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 650 x 400
A flash játékot 1.roundcdn.com flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a BlackJack játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!