Spider Monkey Solitaire-Passziánsz

2 4.5/5
Ha nem indul a Spider Monkey Solitaire-Passziánsz játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. kata_6
4. sandireka
5. szike21
6. trinityy
7. fakopacs
8. dafne
9. Pengusz
10. radics19

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Spider Monkey Solitaire-Passziánsz
Játék neve: Spider Monkey Solitaire-Passziánsz
Játék kategóriája: Szerencsejátékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: pasziánszt egy darab 52 lapos paklival játsszák. A játék 7 oszlopba rendezett 28 kártyával kezdődik. Az első oszlop egy, a második két lapot tartalmaz, és így tovább. Mindegyik oszlop legfelső kártyája fel van fordítva, míg a többinek a hátlapja látható. Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 640x480
A flash játékot www.shockwave.com flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Spider Monkey Solitaire-Passziánsz játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!