Texas holdem Poker Heads Up

1 4/5
Ha nem indul a Texas holdem Poker Heads Up játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. arenagumi
2. szike21
3. spinger
4. tunde88
5. jimmy20
6. irenjano@gmail.com
7. motoroberto
8. viki0608
9. csutika
10. sanci101

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Texas holdem Poker Heads Up
Játék neve: Texas holdem Poker Heads Up
Játék kategóriája: Szerencsejátékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: nagyon egyszerű Texam Hold’em szabályok szerinti online flash póker játék. Egy kis ismerkedésre mindenképpen tökéletes egy ilyen ingyen játék. Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 640 x 430
A flash játékot onlinejatek.eu flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Texas holdem Poker Heads Up játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!