13 4.2/5
Ha nem indul a UNO Online játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. Dzurek Helga
2. Bandee
3. papasz84
4. arenagumi
5. Sándor-Ödön Katona
6. László Rezneki
7. György Szalai
8. Smile40
9. anikosu
10. krisztofen

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

UNO Online
Játék neve: UNO Online
Játék kategóriája: Szerencsejátékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: az osztó a játékosoknak kioszt a különböző színű és egytől kilencig számokkal ellátott, valamint az "akció" kártyákból álló kártyapakliból nyolc-nyolc lapot, a maradék kártya az asztal közepére kerül úgy, hogy a legfelső kártya mindenki számára látható legyen. A játékosok körönként egyszerre csak egy lapot tehetnek le: színre színt és számra számot, illetve azonos szimbólumra azonos szimbólumot, illetve, ha akciókártyát tesznek, akkor annak a kártyalapnak az utasításaihoz kell alkalmazkodniuk. Ha egyik lapját sem tudja letenni, akkor húznia kell egy lapot az asztal közepéről. Például: Ha piros kilences fekszik kint, akkor bármilyen színű 9-es, vagy egy tetszőleges számot tartalmazó piros kártya tehető le. Ha a piros 9-esre kék 9-est helyezünk, akkor a következő játékos vagy ismét 9-est helyez le vagy egy tetszőleges, de kék színű kártyát. Ha a játékos nem tud lapot tenni, akkor húznia kell egyet a csomagból és a következő játékosra kerül a sor. Az akciókártyák akkor játszhatók ki, ha a játékosnak nincs több számozott kártyája vagy amikor a játékos ezt szükségesnek ítéli. Ha bármely játékosnak csak két lap van a kezében, mielőtt az egyiket letenné, köteles azt bemondani, hogy "uno", vagy "solo", hogy figyelmeztesse játékostársait. Ennek elmulasztása a kártyajátékban két lap felhúzását vonja maga után. Ha a játékos ismételten sorra kerül, és le tudja tenni az utolsó lapját is, akkor az adott menet véget ér. A "vesztesek" kezében maradt lapok összegének értéke lesz a győztes pontszáma. Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 640x480
A flash játékot ogh-www.gamehouse.com flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a UNO Online játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!