1 4/5
Ha nem indul a Amigo Pancho 4: Travel játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. kata_6
4. sandireka
5. szike21
6. trinityy
7. fakopacs
8. dafne
9. Pengusz
10. radics19

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Amigo Pancho 4: Travel
Játék neve: Amigo Pancho 4: Travel
Játék kategóriája: Ügyességi játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: a mi Amigo Panchonk újra akcióba, melynek során utazni szeretne méghozzá kínába. Így megint felfújtatott két lufit és megpróbál útnak indulni. A felfele szállást különböző szúrós akadályok nehezítik. Vigyázz hát a két lufira. Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 690 x 460
A flash játékot static.jatek7.hu flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Amigo Pancho 4: Travel játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!