3 3.7/5
Ha nem indul a Berry Rush játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. trinityy
4. kata_6
5. sandireka
6. szike21
7. fakopacs
8. dafne
9. Pengusz
10. radics19

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Berry Rush
Játék neve: Berry Rush
Játék kategóriája: Ügyességi játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: eperke és barátai a segítséged kérik finom sütik elkészítéséhez! Szaladj keresztül Berry Bitty City-n és gyűjts gyümölcsöket és érméket mialatt akadályokon ugrálsz át és átkúszol alattuk. Lovagold meg a szivárványokat, pörögj fel egy virágtól, vagy akár pattanj fel egy lepkére is, hogy elkészüljön a leggyümölcsösebb süti! Használd az érmeket új szereplők, cuki kutya barátok és menő szerkók feloldásához. Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 640x480
A flash játékot flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Berry Rush játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!