1 5/5
Ha nem indul a Bob the Robber 2 játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. szike21
4. kata_6
5. trinityy
6. Pengusz
7. Toth Anita
8. pepeske
9. spinger
10. tundeemese

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Bob the Robber 2
Játék neve: Bob the Robber 2
Játék kategóriája: Ügyességi játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: bob a Rabló egy álruhás hős - egy modern Robin Hood, aki a korrupció ellen harcol a városban azzal, hogy a kapzsi vállalatvezetőktől és maffia főnököktől lop. Osonj át rengeteg épületen, gyűjts zsákmányt útközben. Azért ne gondold, hogy ezek a gazdag pasik könnyű célpontot jelentenek! Sok biztonsági őr védi pénzüket. Bújj az árnyékba, hogy elkerüld a biztonsági kamerák tekintetét, vágj át vezetékeket, hogy átsurranhass a lézer akadályokon, törj fel lakatokat és találd meg a páncélajtók kódjait. Légy azonban óvatos, ha túl sokszor megszólal a riasztó, börtönbe kerülsz! A felszabadított pénzből vegyél olyan kütyüket, melyekkel könnyebben surranhatsz át az akadályokon. Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 700 x 530
A flash játékot www.miniclip.com flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Bob the Robber 2 játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!