1 5/5
Ha nem indul a Bob the Robber 2 játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. trinityy
4. kata_6
5. sandireka
6. szike21
7. fakopacs
8. Pengusz
9. dafne
10. radics19

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Bob the Robber 2
Játék neve: Bob the Robber 2
Játék kategóriája: Ügyességi játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: bob a Rabló egy álruhás hős - egy modern Robin Hood, aki a korrupció ellen harcol a városban azzal, hogy a kapzsi vállalatvezetőktől és maffia főnököktől lop. Osonj át rengeteg épületen, gyűjts zsákmányt útközben. Azért ne gondold, hogy ezek a gazdag pasik könnyű célpontot jelentenek! Sok biztonsági őr védi pénzüket. Bújj az árnyékba, hogy elkerüld a biztonsági kamerák tekintetét, vágj át vezetékeket, hogy átsurranhass a lézer akadályokon, törj fel lakatokat és találd meg a páncélajtók kódjait. Légy azonban óvatos, ha túl sokszor megszólal a riasztó, börtönbe kerülsz! A felszabadított pénzből vegyél olyan kütyüket, melyekkel könnyebben surranhatsz át az akadályokon. Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 700 x 530
A flash játékot www.miniclip.com flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Bob the Robber 2 játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!