1 3/5
Ha nem indul a Bomby Bomy játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. sandireka
4. szike21
5. trinityy
6. kata_6
7. fakopacs
8. dafne
9. Pengusz
10. radics19

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Bomby Bomy
Játék neve: Bomby Bomy
Játék kategóriája: Ügyességi játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: készen állsz egy remek szórakozásra? Akkor próbáld ki ezt a fantasztikus új online játékot, a Bomby Bomy-t teljesen ingyen! Dobd el a bombákat, és találd el velük ezeket a fura repülő lényeket! Légy nagyon óvatos, és tartsd távol magad a fel nem robbant bombáktól, nehogy végül veled együtt robbanjanak fel! Hippótól is őrizkedj! Ez a gonosz teremtmény bombát eszik, de nem ízlik neki, ezért rád köpi a darabjait! Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 550 x 400
A flash játékot www.doublegames.su flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Bomby Bomy játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!