2 4.5/5
Ha nem indul a Bow Master Halloween játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. trinityy
4. kata_6
5. sandireka
6. szike21
7. fakopacs
8. Pengusz
9. dafne
10. radics19

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Bow Master Halloween
Játék neve: Bow Master Halloween
Játék kategóriája: Ügyességi játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: vadássz lidércekre a legújabb Bow Master játékban! Lépj be ijesztő helyszínekre, ahol a fényes célpontok ugrálnak és táncolnak, hogy elkerüljék nyilaidat. A különféle lidércek különféle trükköket vetnek be - egyesek eltűnnek, vagy elbújnak, némelyeket, ha eltalálsz, felfednek másokat és van amelyiket egyszerűen csak nehéz eltalálni! Ha gyors és pontos vagy, extra pontokat kaphatsz. Tartsd a szemed a titkos tökön az egyes szinteken, hogy még több bónusz pontot kapj. Lépj be a sírkertbe és vadászd le a lidérceket most! Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 640x480
A flash játékot flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Bow Master Halloween játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!