2 4.5/5
Ha nem indul a Bow Master Halloween játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. szike21
4. kata_6
5. trinityy
6. Pengusz
7. Toth Anita
8. pepeske
9. spinger
10. tundeemese

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Bow Master Halloween
Játék neve: Bow Master Halloween
Játék kategóriája: Ügyességi játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: vadássz lidércekre a legújabb Bow Master játékban! Lépj be ijesztő helyszínekre, ahol a fényes célpontok ugrálnak és táncolnak, hogy elkerüljék nyilaidat. A különféle lidércek különféle trükköket vetnek be - egyesek eltűnnek, vagy elbújnak, némelyeket, ha eltalálsz, felfednek másokat és van amelyiket egyszerűen csak nehéz eltalálni! Ha gyors és pontos vagy, extra pontokat kaphatsz. Tartsd a szemed a titkos tökön az egyes szinteken, hogy még több bónusz pontot kapj. Lépj be a sírkertbe és vadászd le a lidérceket most! Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 640x480
A flash játékot flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Bow Master Halloween játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!