1 4/5
Ha nem indul a Catapult játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. László Rezneki
2. Dzurek Helga
3. arenagumi
4. Bandee
5. reveszzs
6. geromester
7. papasz84
8. krisztofen
9. Sándor-Ödön Katona
10. Attila Csizmadi

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Catapult
Játék neve: Catapult
Játék kategóriája: Ügyességi játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: lődd ki a kaszkadőrt minél messzebbre a katapultjából! A szóközt lenyomásával állíthatod be a katapultot. A levegőben a jobbra és a balra nyilakkal irányíthatod a karaktert. Mikor mágikus felhőkön mész át, nyomd meg a felfelé gombot a még nagyobb sebességért! Biztonságban kell földet érned az ejtőernyőddel ahhoz, hogy az ugrás sikeres legyen, és ezért landolás előtt nyomd meg a szóközt! Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 777 x 490
A flash játékot www.miniclip.com flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Catapult játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!