1 4/5
Ha nem indul a Catapult játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. kata_6
4. sandireka
5. szike21
6. trinityy
7. fakopacs
8. dafne
9. Pengusz
10. radics19

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Catapult
Játék neve: Catapult
Játék kategóriája: Ügyességi játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: lődd ki a kaszkadőrt minél messzebbre a katapultjából! A szóközt lenyomásával állíthatod be a katapultot. A levegőben a jobbra és a balra nyilakkal irányíthatod a karaktert. Mikor mágikus felhőkön mész át, nyomd meg a felfelé gombot a még nagyobb sebességért! Biztonságban kell földet érned az ejtőernyőddel ahhoz, hogy az ugrás sikeres legyen, és ezért landolás előtt nyomd meg a szóközt! Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 777 x 490
A flash játékot www.miniclip.com flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Catapult játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!