1 3/5
Ha nem indul a Cold Storage játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. trinityy
4. kata_6
5. sandireka
6. szike21
7. fakopacs
8. Pengusz
9. dafne
10. radics19

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Cold Storage
Játék neve: Cold Storage
Játék kategóriája: Ügyességi játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: szökj ki a jégbarlangból, és törj fel a tetejére! A nyilak segítségével irányíthatod a Jetit, a FEL gombbal ugorhatsz - automatikusan megkapaszkodsz a rudakban. A FEL gomb megnyomásával engeded el a rudakat. Ügyelj az időzítésre, hogy minél magasabbra ugorhass! Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 550 x 550
A flash játékot armorgames.com flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Cold Storage játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!