1 5/5
Ha nem indul a Doctor Acorn, Birdy Level Pack játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. sandireka
4. szike21
5. kata_6
6. fakopacs
7. trinityy
8. Pengusz
9. dafne
10. almatom

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Doctor Acorn, Birdy Level Pack
Játék neve: Doctor Acorn, Birdy Level Pack
Játék kategóriája: Ügyességi játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: doctor Acorn újra akcióban. Újra elindul, hogy megmentse a világot a betegségektől. A játék során nem csak épségben kell megérkezni a betegekhez, hanem amíg elér össze kell gyűjteni a pályán lévő pirulákat is. Légy ügyes és gyógyítsatok meg minél több madarat. Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 640x480
A flash játékot www.gamezhero.com flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Doctor Acorn, Birdy Level Pack játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!