1 5/5
Ha nem indul a Dragons: Wild Skies játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. kata_6
4. sandireka
5. szike21
6. trinityy
7. fakopacs
8. dafne
9. Pengusz
10. radics19

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Dragons: Wild Skies
Játék neve: Dragons: Wild Skies
Játék kategóriája: Ügyességi játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: próbáld ki ezt az igényes böngészős játékot, mely az Így neveld a sárkányod szereplőivel játszódik. A játékot kifejezetten igényes grafika és játékmenet jellemzi. A játék elején tréningeznünk kell kis sárkányunkkal, hogy felkészüljünk a nagyobb feladatokra. Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 850 x 600
A flash játékot i.cdn.turner.com flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Dragons: Wild Skies játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!