2 4.5/5
Ha nem indul a Earn to Die 2012: Part 2 játék, akkor kérlek segítsd annyival a munkánkat, hogy jelzed nekünk itt a játék alatti hozzászólás dobozban és mi a legrövidebb időn belül javítjuk! Előre is köszönöjük! :)
Írd meg, hogy mennyire tetszett a játék!
Legtöbbet játszók
1. benkviktoria
2. arenagumi
3. trinityy
4. kata_6
5. sandireka
6. szike21
7. fakopacs
8. Pengusz
9. dafne
10. radics19

Ha te is szeretnél felkerülni dicsőségfalunkra, akkor játsz bejelentkezve!
Ha nem akarod, hogy itt szerepelj, akkor jelezd a chaten!

Flash játék infó

Earn to Die 2012: Part 2
Játék neve: Earn to Die 2012: Part 2
Játék kategóriája: Ügyességi játékok
Kis kedvcsináló a játékhoz: előzőleg az Earn to Die 2012-ben: elindultál a sivatagos pusztaságban, remélve, hogy megmenekülsz a zombik hordáitól. Most be kell fejezned, amit elkezdtél, fejezd be az utazást és szökj meg a hullámokban támadó zombiktól, akik szeretnének felzabálni. 3 teljesen új járművel, itt az idő, hogy játssz és megszökj! Jó játékot és kellemes időtöltést kíván a Game-mania csapata!
Játék felbontása: 770 x 510
A flash játékot www.miniclip.com flash játék oldalnak köszönhetjük!
Az oldalon található játékokhoz az alábbi lejátszók kellhetnek:
Hibás játék bejelentése! Ha a játékkal bármilyen probléma van, akár a játék szét van csúszva, hiányzik a kis kép a játékleírása dobozban, vagy bármi szokatlant észlesz a játékkal kapcsolatban kérlek jelezd a jobb oldalon lévő chaten, facebook-on keresztül vagy írj nekünk a kék táblácskára kattintva! Ha megadod email címed személyes választ fogsz kapni, ha a hiba javításra került!
Ha szeretnéd a Earn to Die 2012: Part 2 játékot az oldaladon látni, akkor nincs más dolgod mint a játék forráskódját kimásolni az ezt tartalmazó dobozból és beilleszteni saját oldalaba!